.........WARRAM staat voor liefde voor het vak, ervaring, schoonheid, kwaliteit, service en een scherpe prijsstelling. Wij zijn vanaf 1989 bezig met het maken van prachtige glas in lood panelen, al of niet met gebrandschilderde afbeeldingen. Wij staan garant voor schitterende gezandstraalde of gegraveerde producten. De bijzondere flonkering en breking van licht in poli- of facet geslepen of anderszins bewerkt glas zoals brokkelen en schulpen zal u verrassen.

 

Onze glasproducten hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op mensen die van mooie dingen houden.

 

Uit onze vele contacten blijkt dat er veel mensen zijn die hun liefde voor glas zouden willen omzetten in het bewerken van glas. Wij hebben inmiddels de mogelijkheid gerealiseerd om hierbij behulpzaam te zijn met onze cursussen voor de amateur-glazenier. Hier begeleiden wij de hobbyist in de ontdekkingstocht van het bewerken van glas.

 

Door eigen productontwikkelingen worden de toepassingsmogelijkheden van glas telkens weer vergroot. Ons modern machine park kan met grote precisie alle basisbewerkingen van glas uitvoeren. Wij verbeteren voortdurend onze creatieve en technische mogelijkheden en zijn daarmee uniek in de verre omtrek.

 

Onze bedrijfsactiviteiten zijn zowel bedrijfs-, projectmatig als particulier gericht.

 

Doorleveren aan glasbedrijven, deur- en raamspeciaalzaken behoort tot de mogelijkheden.

 

Het bijzondere van de voortdurende groei van WARRAM is, dat naast eigen promotie, de mond op mond reclame vele tevreden opdrachtgevers de weg naar ons heeft gewezen.

 

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom om uw ideeŽn, gedachten of misschien eigen ontwerp op haalbaarheid en mogelijkheden te toetsen. Wij garanderen u onze volledige samenwerking zodat ook u volmondig kunt beamen,

 

WARRAM maakt mooie producten van glas

 

Warry & Margie